Monica Porter are 62 de ani și o vastă experiență pe plan sexual. După o lungă relație amoroasă care s-a sfărșit, femeia a decis să plece în căutare de noi aventuri si sa descopere cum e sexul dupa 60 de ani. Astfel, după un an distractiv se poate mândri că s-a culcat cu cel puțin cincisprezece bărbați. Dintre toți amanții acesteia, majoritatea se află sub bariera de treizeci de ani. Toate experinețele și aventurile pe care le-a avut le-a așternut în cartea Raven: My year of dating dangerously.
Așa cum era de așteptat, experiențele sexuale ale sexagenarei britanice cu bărbați cu cel puțin treizeci de ani mai tineri ca ea au născut tot soiul de polemici. Porter însăși recunoaște în The Daily Mail că a fost nevoită să suporte numeroase comentarii peiorative, satirice și ironice care îi aminteau constant că a ajuns la trista limită de vârstă în care atât acțiunile sale, cât și atitudinea sa vizavi de bărbați nu mai este văzută cu ochi îngăduitori.

Relațiile cu bărbații de vârsta ei
Monica Porter, femeie fără prejudecăți, s-a gândit la posibilitatea unei relații cu un bărbat de vârsta ei sau mai mare ca aceasta. Mai exact spus, tentativele au fost cinci la număr. În urma publicării cărții, nu puțini au fost cei care și-au încercat nororcul în încercarea de a o cuceri. Primul care a fost interesat de compania femeii a fost Jerry, un bărbat de succes de 65 de ani care lucrează în industria filmului. Aspectul său neîngrijit nu a cucerit-o pe Porter care își amintea cu nostalgie de Pup, un yoghin de 23 de ani care, deși nu știa în ce an a fost asasinat John F. Kennedy, avea un corp atletic demn de coperta unei reviste. Jerry nu se ridica la nivelul amintirii lui Pup, așa că relația a fost sortită din prima eșecului.
A doua tentativă a fost cu Daniel cu care Monica a flirtat pe Facebook. Daniel, pasionat de mașini de lux, a avut parte de o singură întâlnire cu femeia: a venit să o ia cu un Jaguar și au avut o întâlnire foarte drăguță în care au vorbit despre mașini de colecție și despre copii lor. Cu toate că întâlnirea a fost una reușită, nu exista niciun pic de atracție; Porter spune că „nu te poți implica într-o relație cu cineva doar pentru că este o persoană bună și are o mașină tare”. După câteva săptămâni de vorbit la telefon, relația s-a încheiat.
De departe cele mai dezamăgitoare tentative au fost experiențele trei și patru. A treia a avut un început promițător pe Facebook, însă s-a dovedit a fi un soi de ședință terapie cu un bărbat care nu contenea cu poveștile sale dezastroase amoroase și neîncrederea în sine și în felul în care arată. Așa că Porter a scurtat experiența pe cât posibil.
Poate că lucrurile ar fi stat mai bine cu Philip (încercarea cu numărul patru), un academician de 59 de ani cu care a existat o conexiune, dar îi amintea mult prea mult de o relație anterioară. În final, Monica a decis să reducă pierderile pe cât posibil, considerând că nu este sănătos să cauți un prieten de sex opus când obiectivele sunt atât de diferite.

Reîntoarcerea la bărbați mai tineri
Femeia recunoaște că este foarte posibil să fie mai exigentă cu bărbații de vârsta ei, dar este în același timp conștientă de faptul că, dacă nu ar fi într-o formă bună, bărbații ar trece pe lângă ea fără să o observe. Datorită acestor considerente personale care sunt, până la urmă, foarte logice femeia s-a întors la „vechile obiceiuri”. De ce să se mulțumească cu un bărbat în vârstă dacă atrage în continuare atenția celor mai tineri? Femeia susține că nu o să mai încerce încă o experiență dezamăgitoare cu cineva de vârsta ei și, la momentul actual, are o relație la distanță cu un bărbat de 38 de ani care, din când în când, vine să o viziteze la Londra.
Monica Porter este de părere că această relație pe care o are acum este foarte posibil să nu ducă nicăieri, dar vrea ca în momentul în care se va sfârși să nu aibă niciun regret. Va continua să aibă relații cu bărbați mai tineri ca ea până când va putea deoarece acestea sunt mult mai satisfăcătoare și îi crează o stare de bine pe care nu o regăsește în relațiile cu bărbații mai în vârstă. Până la urmă, Porter este o femeie frumoasă și încrezătoare care nu vrea decât să se bucure de viață și de ce are aceasta mai bun de oferit fără să o intereseze așa zisele bariere ale societății precum diferența mare de vârstă dintre parteneri.

 

Leave a comment

Lasă un răspunsAnulează răspunsul