Relațiile deschise sunt la ordinea zilei, iar să vorbești de dragoste adevărată în plin secol XXI ni se pare aproape amuzant. Aceasta este povestea unei femei care se vede cu trei bărbați o dată.

Perechile stabile și convenționale sunt demodate. Relațiile deschise și fără compromis se impun din ce în ce mai des. Acum câțiva ani ne scandalizam dacă un bărbat era cu mai multe femei în același timp sau dacă o femeie era infidelă perechii sale. Acum i-am pus frână și nimic din asta nu ne mai surprinde. De fapt, este considerat normal, mai ales printre cei tineri.

Pentru a înțelege această realitate, am vrut să cunoaștem o poveste reală. Să citim povestea Annei, de 33 de ani, care, în momentul de față iese cu trei bărbați de-odată și care și-a povestit ”distracția” într-o cunoscută publicație. Este într-o situație pe care nu a planificat-o și nici nu și-a imaginat-o, dar în care s-a văzut implicată de-odată. Deși ar putea să pară visul oricărui tânăr de sex feminin sau masculin, are și lucrurile sale proaste. Aceasta este povestea ei.

”La început au fost mulți”

Până acum Anne a fost întotdeauna genul relațiilor lungi. După ce a fost mai mult de trei ani cu un băiat, s-a hotărât să-și încerce norocul cu relațiile fără compromis. A făcut-o aproape din obligație când a început să iasă cu un bărbat mai în vârstă decât ea. ”Sexul cu el era minunat și mă încânta că ieșeam cu cineva atât de matur. Problema era că el era căsătorit și avea copii. Relația noastră era imposibilă chiar de la început”, povestește ea.

S-au văzut timp de două luni. Ea a fost foarte implicată. Întâlnirile lor erau foarte speciale, pentru că ea nu mai fusese cu nimeni atât de matur și care știa să trateze atât de bine femeile și, mai concret, pe ea. Partea proastă? Că era căsătorit, avea trei copii și niciodată nu s-a gândit la o relație serioasă cu ea. ”El întotdeauna a fost clar în privința asta, dar, nu știu, eu cred în filmele de dragoste și toate astea”.

”Am început să ies cu toți trei fără să vreau. De-odată m-am văzut implicată într-o situație din care nu știu dacă vreau să ies. Îmi place”.

Văzând că el alterna întâlnirile cu Anne cu cele cu soția sa, cu care era căsătorit de mai mult de 15 ani, s-a hotărât să-l uite  cu ajutorul remediului ”un cui scoate pe altul”. Problema era că, fiind atâta timp cu fostul său partener,avea un cerc comun de cunoștințe. Atunci s-a hotărât să-și facă un cont pe website-uri de întâlniri. După câteva ore avea deja mai mult de zece pretendenți doritori s-o cunoască în persoană.

În lunile următoare s-a întâlnit cu zeci de tipi. ”Nu m-am culcat cu toți. Iar cu cei cu care am făcut-o, n-am mai repetat. Cred că o făceam din disperare, din încercarea de a-mi uita amantul”, ne asigură ea. Am întrebat-o dacă recomandă vreunul din aceste website-uri de întâlniri. ”Dacă vrei să te distrezi, da, sunt nemaipomenite, dar dacă vrei ceva serios, uită-le”.

Timp de luni de zile a continuat să se întâlnească cu bărbați de 40 de ani..și, desigur, aproape străini. ”Nu-mi pare rău de nimic din ce am făcut, presupun că am stat prea mult cu un singur băiat și trebuia să ies să văd ce mai este pe piață”. După câteva luni a decis să-și închidă conturile de pe aplicații. ”Pur și simplu mă săturasem să mă întâlnesc cu necunoscuți”.

În tot acest timp, și după aceea, a hotărât să continue să se vadă cu amantul său căsătorit. Nu fără a-l fi lăsat de câteva ori înainte. ”Simțeam că nu puteam să-l am doar pe jumătate. Îl iubeam cu adevărat, și încă îl iubesc, pentru că încă mai este în viața meadar alături de alți doi bărbați”.

Când erau doi

A continuat să se întâlnească cu amantul său matur și a început să se vadă cu fostul său iubit. S-a lăsat complet de întâlnirile sale cu străinii sex-pentru-sex. În acel moment a simțit că s-a combinat bine. Fostul o ducea la cinema, o plimba prin parc, o însoțea unde avea treabă.. și cu amantul avea sex și pasiune. Și totuși, Anne simțea că încă îi lipsește ceva.

”Deși mă simțeam bine cu amândoi, îmi lipsea o persoană cu care să călătoresc, să fac nebunii..”, povestește ea. În ciuda faptului că în acel moment obținea ce era mai bun de la fiecare din ei, nu era mulțumită. Începu să-și piardă interesul pentru ambii după câteva luni. Pentru fostul, pentru că vedea clar și simțea că voia să se împace cu ea, iar cu cel căsătorit pentru că, în sfârșit, își dădu seama că el niciodată nu o va include în viața lui mai mult de o noapte pe lună.

O duceam bine cu amândoi, dar voiam o persoană cu care să merg în călătorii. Atunci mi-am tras logodnic.

”În ciuda faptului că-mi spuneam că mi-e bine singură, și că perioada de singurătate îmi pica bine, aveam senzația că aș avea chef de o relație specială cu cineva. Sexul cu amantul meu era ca în filme, dar îmi amintea prea mult de ”cealaltă” și nu-mi plăcea. Atunci am început să mă culc și cu fostul”. După un an l-a întâlnit pe al treilea bărbat.

Nu există doi fără trei

Până la sosirea celui de-al treilea, avea nopți de pasiune cu amantul și-și făcea planuri cu fostul. ”Simt că îi iubesc mult pe amândoi. Pe fostul pentru că este parte din mine, cel mai bun prieten și confidentul meu; și pe amant pentru că m-a învățat adevărata semnificație a amorului și multe alte lucruri”.

Apoi a apărut al treilea în discordanță, cel care se va transforma în iubitul oficial. ”Am început să ies cu acest băiat pentru că îmi plăcea și pentru că mă distram cu el. Totul a decurs natural și rapid” ne asigură. Problema?  Că nu renunță la ceilalți doi bărbați. Avantajul? Că acum avea combinația perfectă: unul îi oferea prietenie și iubire, altul pasiune și amor, iar al treilea distracție și aventuri. Evident, se culca cu toți trei.

 

Acum avea combinația perfectă: unul îi oferea prietenie și iubire, altul sex și amor, iar al treilea distracție și aventuri

Avea totul și o perioadă s-a simțit incredibil de bine. ”Mă simțeam completă în acest sens. Continuam să mă văd cu fostul meu logodnic și ne povesteam întâmplările noastre. Cu cel căsătorit am continuat viața noastră de amor particulară. Cu noul meu logodnic am început o poveste foarte frumoasă, cu proiecte de viitor serioase” Avea combinația perfectă. ”Dacă i-aș fi împreunat pe toți trei, aș fi avut perechea ideală”.

Asta este situația ei în momentul de față și, deși se simte ”incredibil de bine”, crede că îi trădează pe toți trei. Asta ne face să ne întrebăm…o pereche poate fi atât de bună încât să completeze perfect o persoană? Toată lumea este infidelă prin natură? Relațiile deschise sunt viitorul pentru că nu ne mai conformăm cu o singură pereche? Asteptăm răspunsurile voastre în comentarii.

 

 

Leave a comment