James Horton, mogul evreu în industria hotelieră vrea să aibă cea mai mare familie din lume. Dorința sa este atât de mare încât este dispus să le plătească viitoarelor mame o pensie de 10.000 de dolari lunar pe viață.

Horton s-a oferit să găzduiască 1.000 de femei într-unul dintre hotelurile sale luxoase de 5 stele pe o perioadă de până la doi ani; în tot acest timp miliardarul va concepe fabulosul număr de 1.000 de copii.

Unul dintre numeroasele hoteluri de 5 stele ale lui James Horton.
Unul dintre numeroasele hoteluri de 5 stele ale lui James Horton.

Până acum, Horton are înregistrate peste 22.000 de aplicații pe site-ul său și a selectat aproximativ 250 de femei care să îi poarte copiii. Miliardarul a spus că procesul de selecție are loc în funcție de pozele încărcate de doritoarele din lumea întreagă pe site-ul său. După această primă etapă, candidatele sunt invitate la reședința sa din Beverly Hills unde are loc un interviu. Dacă trec și de acest pas, femeile trebuie să facă un set complet de analize care să dovedească că sunt sănătoase.
La finalul procesului de selecție, norocoasele sunt invitate să se mute în hotelul de 5 stele unde va începe procesul de concepție.

Cele 250 de femei selectate au pozat pentru o ședință foto.

Horton a menționat că pot aplica femei din toată lumea, de toate rasele și naționalitățile.

Planul măreț al lui Horton este ca în momentul în care copii vor împlini 10 ani să își formeze o „armată” formată din 100 cei mai arătoși și atletici copii ai săi pe care să îi antreneze pentru a cuceri lumea pe diferite domenii: business, cinematografie, sport.

„Voi fi capul celei mai puternice familii din lume!”, spune Horton.

 

Leave a comment

Lasă un răspunsAnulează răspunsul